Contacteaza-ne la +40 (373) 785 200
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 180 RON
0 0,00 RON
Ursulet indragostit
Distribuie

Ursulet indragostit

Exprima-ti iubirea prin acest tort artizanal si frumos. Ursuletul indragostit are un mesaj special pentru iubita/iubit!

69,00 RON
In cazul in care comanzi acest tort pentru 24 de portii, acesta va fi in forma dreptunghiulara. Pentru 36 portii forma tortului este patrata, iar pentru 16 - rotunda.

Torturile se fabrica cu produse de inalta calitate, nu contin conservanti si nu se congeleaza. Orice comanda se face manual de catre maiestrii nostri calificati, cu stil si cu atentie la detaliu.

Termenul de livrare este de minimum 2 zile dupa plasarea comenzii. In cazul in care doriti sa facem livrarea mai devreme, va rugam sa ne contactati la +40 (373) 785 200 pentru a verifica disponibilitatea.

Acest tort poate fi livrat la orice adresa din Bucuresti (se adauga o taxa in valoare de 20 lei). Pentru comenzi de peste 180 RON livrarea este gratuita.

De asemenea, poti ridica comanda direct de la cofetariile noastre  din urmatoarele centre comerciale: Baneasa Shopping City Center, Afi Palace Cotroceni, Park Lake Shopping Center, Mega Mall Bucuresti, Veranda Mall, Auchan drumul Taberelor Colosseum Retail Park, Militari Shopping, bul. Marasesti 42, sos. Stefan cel Mare nr. 2

 

 Daca ai intrebari in legatura cu acest tort, te rugam sa ne contactezi scriindu-ne pe adresa de e-mail order@nedelya.com 

Mai poti folosi formularul de contact .

Iti mai recomandam