+40 (31) 630 1000
8:00 - 20:00
Franciza
0

Ciocolata cu biscuiti

79,00 RON

SKU: ST051

Compozitie:
Adauga in cos Adauga la Favorite
Descriere

Тortul cu biscuiti ispiteste cu glazura seducatoare si cu o umplutura irezistibila de biscuiti crocanti si nuci, smantana pufoasa cu cacao. Iar pentru o savoare plina maiestrii cofetari mai adauga la fiecare portie brownie. 

In cazul in care comanzi acest tort pentru 24 sau 48 de portii, acesta va fi in forma dreptunghiulara. Pentru 36 portii forma tortului este patrata, iar pentru 16 si 32 - rotunda. 

Declaratie nutritionala, valori medii pentru 100 g produs: 

Valoare energetica - 1724.73kJ/412.22 kcal

Grasimi: 28.7g

din care grasimi saturate: 11.42g

Glucide: 30.98g

din care zahar: 27.89g

proteine: 7.5g

sare: <0.1g

Alergeni
Cereale care contin gluten, și anume: grau, secara, orz, ovaz, spelta, kamut si derivate Cereale care contin gluten, și anume: grau, secara, orz, ovaz, spelta, kamut si derivate
Lapte si produse lactate (inclusiv lactoză) Lapte si produse lactate (inclusiv lactoză)
Produse din soia si derivate Produse din soia si derivate
Nuci Nuci
Oua si derivate Oua si derivate
Livrare

Termenul de livrare este de minimum 2 zile dupa plasarea comenzii. In cazul in care doriti sa facem livrarea mai devreme, va rugam sa ne contactati la +40 (31) 630 1000 pentru a verifica disponibilitatea.

Acest tort poate fi livrat la orice adresa din Bucuresti (se adauga o taxa in valoare de 25 lei). Pentru comenzi de peste 250 RON livrarea este gratuita.

De asemenea, poti ridica comanda direct de la cofetariile noastre  din urmatoarele centre comerciale: Afi Palace Cotroceni, Park Lake Shopping Center, Mega Mall Bucuresti, Veranda Mall, Auchan drumul Taberelor Colosseum Retail Park, Militari Shopping, bul. Marasesti 42, sos. Stefan cel Mare nr. 2

 

Mai multe intrebari?

Daca ai intrebari in legatura cu acest tort, te rugam sa ne contactezi scriindu-ne pe adresa de e-mail: order@nedelya.com

Mai poti folosi formularul de contact .

Ultimele produse vizualizate:
Send us inquiry: