Contacteaza-ne la +40 (373) 785 200
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 180 RON
0 0,00 RON
Sponge Bob
Distribuie

Sponge Bob

Te asteptam in lumea subacvatica de pe Fundul Marii alaturi de cel mai indragit personaj de desene animate Sponge Bob pantaloni patrati. Un tort care bucura atat copii cat si adulti.

69,00 RON

In cazul in care comanzi acest tort pentru 16 si 32 de portii tortul va avea forma rotunda, iar pentru 24 de portii va avea o forma dreptunghiulara.


Torturile se fabrica cu produse de inalta calitate, nu contin conservanti si nu se congeleaza. Orice comanda se face manual de catre maiestrii nostri calificati, cu stil si cu atentie la detaliu.

Termenul de livrare este de minimum 2 zile dupa plasarea comenzii.

Acest tort poate fi livrat la orice adresa din Bucuresti (se adauga o taxa in valoare de 20 lei). Pentru comenzi de peste 180 RON livrarea este gratuita.

De asemenea, poti ridica comanda direct de la cofetariile noastre  din urmatoarele centre comerciale: Baneasa Shopping City Center, Afi Palace Cotroceni, Park Lake Shopping Center, Mega Mall Bucuresti, Veranda Mall, Colosseum Retail Park, Auchan City Crangasi, Militari Shopping.

 

 Daca ai intrebari in legatura cu acest tort, te rugam sa ne contactezi scriindu-ne pe adresa de e-mail order@nedelya.com 

Mai poti folosi formularul de contact .

Iti mai recomandam