Contacteaza-ne la +40 (373) 785 200
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 180 RON
0 0,00 RON
Ghete de fotbal
Distribuie

Ghete de fotbal

Un tort tematic de iubitorii de sport. Acest tort frumos si artizanal ii va bucura pe cei mici si mari la sarbatoarea lor.

69,00 RON

In cazul in care comanzi acest tort pentru 24, 36 sau 48 de portii, acesta va fi in forma dreptunghiulara.


Torturile se fabrica cu produse de inalta calitate, nu contin conservanti si nu se congeleaza. Orice comanda se face manual de catre maiestrii nostri calificati, cu stil si cu atentie la detaliu.

Termenul de livrare este de minimum 2 zile dupa plasarea comenzii. In cazul in care doriti sa facem livrarea mai devreme, va rugam sa ne contactati la +40 (373) 785 200 pentru a verifica disponibilitatea.

Acest tort poate fi livrat la orice adresa din Bucuresti (se adauga o taxa in valoare de 20 lei). Pentru comenzi de peste 180 RON livrarea este gratuita.

De asemenea, poti ridica comanda direct de la cofetariile noastre  din urmatoarele centre comerciale: Baneasa Shopping City Center, Afi Palace Cotroceni, Park Lake Shopping Center, Mega Mall Bucuresti, Veranda Mall, Auchan drumul Taberelor Colosseum Retail Park, Militari Shopping, bul. Marasesti 42, sos. Stefan cel Mare nr. 2

 

 Daca ai intrebari in legatura cu acest tort, te rugam sa ne contactezi scriindu-ne pe adresa de e-mail order@nedelya.com 

Mai poti folosi formularul de contact .