Contacteaza-ne: +40 (371) 142 550 | Livrare gratuita pentru comenzi de peste 180 RON

0 0,00 RON

Plata si livrare

Livrare

Torturile pot fi livrate la orice adresa din Bucuresti (se adauga o taxa in valoare de 20 lei). In cazul in care comanda este de peste 180 RON, livrarea este gratuita. 

De asemenea, poti ridica comanda direct de la cofetariile noastre care se afla in mall Baneasa Shopping City Center, mall Afi Palace Cotroceni si Mega Mall Bucuresti.

Plata

Preturile sunt afisate cu TVA inclus.

Momentan, poti alege intre trei modalitati de plata – numerar ramburs la livrare, plata prin transfer bancar sau plata cu cardul.

Mai multe detalii la plata cu cardul

Magazinul online www.nedelya.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!